Vacatures in Nederland bij SMA (O-013638.04)

► Als je voor een gebouw stond dat in brand stond, zou je dan naar binnen rennen om levens te redden?
► Bij het maken van een moeilijke beslissing, is je gevoel te winnen over je hoofd en hart?
► Zoek je bij het spelen van Rock Paper Scissors patronen in het gedrag van je tegenstander?
► Als je de krant opent, ga je dan meteen voor het kruiswoordraadsel?
► Verkiest u het onverwachte boven routine?

Als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, stop dan met zoeken naar een baan! Word lid van SMA voor een avontuur:
• Neem de controle over je carrière     • Help grote dingen te bereiken     • Bekijk de resultaten van je harde werk


De functie: Voorstelcoördinator voor Informatie Technologie (IT) en Software

Voorstelcoördinator voor IT en Software. Een voorstelcoördinator werkt samen met voorstelmanagers en voorstelteams en is verantwoordelijk voor alle administratieve aspecten van de ontwikkeling van voorstellen, bijvoorbeeld het beveiligings- en configuratiebeheer van alle documenten, de coördinatie van de evaluaties en planningen van voorstellen en het aansturen van de uiteindelijke productie van het voorstel voor indiening. Dit omvat het maken en onderhouden van een voorstelbibliotheek, het dienen als controlecentrum voor alle activiteiten voor de ontwikkeling van voorstellen en het voorbereiden van de voorstelfaciliteit voor alle activiteiten, inclusief planning, schrijven, afbeeldingen, publiceren van desktops, herziening en afdrukken, en het voorbereiden van de nalevingsmatrix van het voorstel.

Carrièrefase: Koppelen

Locatie: Op afstand, Nederland

Periode van prestaties: 01/06/2021 tot 31/05/2024

Aanvullende kwalificaties

Gewenste Marktervaring: IT & Software » IaaS/PaaS (o.a. AWS, Azure, Oracle Cloud)
Primaire taal: Engels
Min Geschreven Taalvaardigheid: Professioneel werken
Min Oral Language Proficiency: Professioneel werken

Aanvullende informatie: De functie is voor een onafhankelijke aannemer die in Nederland is gevestigd op projectbasis op een fulltime niveau van inspanning voor de projectduur. Werk vanuit huis, met af en toe reizen. Expertise in voorstellen voor IaaS/PaaS-oplossingen zoals AWS, Azure en Oracle Cloud of SaaS-productiviteitstoepassingen zoals Microsoft 365 of Google Workspace heeft de voorkeur.

Betalen: Projectmatig op ongeveer $20.88/Hour variërend van $9.25/Hour tot $32.50/Hour USD (betaald in de valuta van residence)

Referentie-ID: O-013638.04

Over ons: Wij zijn SMA, de leider in professionele dienstverlening voor projectgebaseer de industrieën. We helpen bedrijven te winnen in hun markten door hun strategische keuzes te informeren, hun concurrentievermogen te verbeteren en kritieke projecten uit te voeren. Word lid van onze community van meer dan 650 professionals zoals uzelf- allemaal vertrouwen in hun capaciteiten en die keuzes willen die hun carrière zullen versnellen. Wij bieden flexibele werkmogelijkheden, meritocratische beloning en voordelen. Voor meer informatie over SMA u terecht op onze website op www.smawins.com en volg ons op Glassdoor, Facebook en LinkedIn.

Over jou: Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring in deze rol

Je bent meedogenloos in het oplossen van problemen, werkt goed in teams en geniet van een uitdaging

U bent een burger van het land waar de mogelijkheid zich bevindt of het recht heeft om in dat land te werken, en hebt het juiste opleidingsniveau op een relevant gebied voltooid

U bent op zoek naar avontuur!

SMA is een gelijke kansen, positieve discriminatie werkgever. Alle gekwalificeerde aanvragers zullen rekening houden met een baan zonder rekening te houden met geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid, ras, huidskleur, religieuze geloofsovertuiging, nationale afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, beschermde veteranenstatus of enig ander kenmerk dat door de wet wordt beschermd. Als voorwaarde voor de werkgelegenheid SMA zal vereisen bewijs van uw juridische vermogen om te werken in de Verenigde Staten en het uitvoeren van een achtergrond controle en drug test. Als de werkgelegenheid is voor een locatie buiten de VS, een bewijs van werkvergunning of andere juridische mogelijkheid om te werken in dat land is vereist.

Apply Now

NOTE: Stay safe from Recruitment Fraud! The only way to apply for a position at SMA is via this Careers page and our Talent On Demand (TOD)® platform. Click here to learn how to protect yourself from Recruitment Fraud.