Vacatures in Nederland bij SMA (O-013638.06)

► Als je voor een gebouw stond dat in brand stond, zou je dan naar binnen rennen om levens te redden?
► Bij het maken van een moeilijke beslissing, is je gevoel te winnen over je hoofd en hart?
► Zoek je bij het spelen van Rock Paper Scissors patronen in het gedrag van je tegenstander?
► Als je de krant opent, ga je dan meteen voor het kruiswoordraadsel?
► Verkiest u het onverwachte boven routine?

Als je ja hebt geantwoord op een van deze vragen, stop dan met zoeken naar een baan! Word lid van SMA voor een avontuur:
• Neem de controle over je carrière     • Help grote dingen te bereiken     • Bekijk de resultaten van je harde werk


De functie: Documentintegrator / desktopuitgever voor informatie technologie (IT) en software

Documentintegrator / desktopuitgever voor IT en software.Een Document Integrator/ Desktop Publisher heeft ervaring en expertise getoond in het integreren van meerdere documenten en verschillende grafische formaten in één samengesteld document, het voorbereiden en opmaken van voorstellen voor kleurteambeoordelingen en de uiteindelijke productie. Ze hebben geavanceerde kennis van en vaardigheden met Microsoft Word en Adobe Acrobat, en andere pagina-indelingstoepassingen zoals Adobe InDesign en/of QuarkXPress.

Carrièrefase: Koppelen

Locatie: Op afstand, Nederland

Periode van prestaties: 01/06/2021 tot 31/05/2024

Aanvullende kwalificaties

Gewenste Marktervaring: IT & Software » IaaS/PaaS (o.a. AWS, Azure, Oracle Cloud)
Expertise op het gebied van gewenste software en hulpmiddelen: InDesign, Word, Word
Primaire taal: Engels
Min Geschreven Taalvaardigheid: Professioneel werken
Min Oral Language Proficiency: Professioneel werken

Aanvullende informatie: De functie is voor een onafhankelijke aannemer die in Nederland is gevestigd op projectbasis op een fulltime niveau van inspanning voor de projectduur. Werk vanuit huis, met af en toe reizen. Expertise in voorstellen voor IaaS/PaaS-oplossingen zoals AWS, Azure en Oracle Cloud of SaaS-productiviteitstoepassingen zoals Microsoft 365 of Google Workspace heeft de voorkeur.

Betalen: Projectmatig op ongeveer $27.38/Hour variërend van $15.00/Hour tot $39.75/Hour USD (betaald in de valuta van residence)

Referentie-ID: O-013638.06

Over ons: Wij zijn SMA, de leider in professionele dienstverlening voor projectgebaseer de industrieën. We helpen bedrijven te winnen in hun markten door hun strategische keuzes te informeren, hun concurrentievermogen te verbeteren en kritieke projecten uit te voeren. Word lid van onze community van meer dan 650 professionals zoals uzelf- allemaal vertrouwen in hun capaciteiten en die keuzes willen die hun carrière zullen versnellen. Wij bieden flexibele werkmogelijkheden, meritocratische beloning en voordelen. Voor meer informatie over SMA u terecht op onze website op www.smawins.com en volg ons op Glassdoor, Facebook en LinkedIn.

Over jou: Je hebt ongeveer 5 jaar ervaring in deze rol

Je bent meedogenloos in het oplossen van problemen, werkt goed in teams en geniet van een uitdaging

U bent een burger van het land waar de mogelijkheid zich bevindt of het recht heeft om in dat land te werken, en hebt het juiste opleidingsniveau op een relevant gebied voltooid

U bent op zoek naar avontuur!

SMA is een gelijke kansen, positieve discriminatie werkgever. Alle gekwalificeerde aanvragers zullen rekening houden met een baan zonder rekening te houden met geslacht, genderidentiteit, seksuele geaardheid, ras, huidskleur, religieuze geloofsovertuiging, nationale afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, beschermde veteranenstatus of enig ander kenmerk dat door de wet wordt beschermd. Als voorwaarde voor de werkgelegenheid SMA zal vereisen bewijs van uw juridische vermogen om te werken in de Verenigde Staten en het uitvoeren van een achtergrond controle en drug test. Als de werkgelegenheid is voor een locatie buiten de VS, een bewijs van werkvergunning of andere juridische mogelijkheid om te werken in dat land is vereist.

Apply Now

NOTE: Stay safe from Recruitment Fraud! The only way to apply for a position at SMA is via this Careers page and our Talent On Demand (TOD)® platform. Click here to learn how to protect yourself from Recruitment Fraud.